Feliços i online!

Avui ens presentem ON-LINE i estem feliços de poder compartir-ho amb vosaltres: som EDUCARECLUB-COACHING FAMILIAR. Treballem oferint acompanyament grupal i individual per a grups de pares i/o mestres o famílies en aspectes significatius de l’etapa 0-12 anys. EDUCARECLUB neix amb la voluntat d’EDUCAR i tenir CURA del creixement familiar. D’acompanyar en tot aquest procés.

L’equip EDUCARECLUB està format per la Berta Reixach (terapeuta emocional i artística) i la Txell Gelabert (pedagoga, mestra d’educació infantil i mare).  El nostre objectiu és donar suport, ajuda i acompanyament per créixer en família.

Per fer-ho dinamitzem tallers pràctics, taules rodones i cursos per a pares i/o mestres. També fem suport familiar i acompanyament individual a les famílies que ho necessiten. I finalment treballem tallers a mida per alumnes amb capacitats educatives especials.

Comptem amb més de 12 anys d’experiència en gestió educativa, de recursos humans i dins de l’aula. I també amb més de 10 anys d’experiència en formació de pares i/o mestres i d’acompanyament pedagògic familiar.

Dins del puzle educatiu familiar, aquests són alguns dels temes que treballem conjuntament amb les famílies i els mestres: intel·ligència emocional i la gestió de les emocions (pròpies i dels altres), créixer en família, afecte, identitat, relació amb els altres, pors infantils o gestió dels gelos, acompanyament en les activitats quotidianes, com treballar una alimentació equilibrada, uns hàbits d’higiene i benestar i un bon desenvolupament del descans, posar límits també és estimar per equilibrar l’autoestima i l’autoritat, el joc és la millor eina d’aprenentatge dels infants, comunicació efectiva com la millor eina per créixer junts, l’adopció(wearefamily!) i/o capacitats educatives especials com acompanyar millor a les famílies i als alumnes amb capacitats educatives especials (TDAH, dislèxia, discàlculia, altes capacitats, Asperger i/o autisme, etc). Alguns dels tallers per alumnes amb capacitats educatives especials que oferim són psicomotricitat i expressió corporal (mens sana in corpore sano), teatre, música i dansa per fomentar la imaginació i la creativitat, una bona manera de despertar el pensament, i/o relaxació i visualització per aprendre a contactar amb el món intern sense por, ni prejudicis, des de la pau i l’harmonia amb un mateix.

Aquests i altres temes els treballem en grup com a tallers, cursos o taules rodones (sempre pràctics i participatius i fets a mida per a pares i/o mestres i infants) o bé en format suport familiar o sessió d’acompanyament individual.

Ens podreu trobar/seguir setmanalment a través del nostre blog, amb articles d’interès familiar, però també a través de les xarxes socials. Serem a Facebook (on trobareu el calendari de xerrades actualitzat i altres suggeriments de coaching familiar), Google+ (consells i novetats sobre Educareclub), Pinterest (consells i pins d’interès per la família i l’educació), Twitter, Instagram i Linkedln (consells i novetats sobre Educareclub). We are online!

Ens agradaria molt poder ajudar-vos a fer camí, a créixer en família i a desenvolupar la vostra harmonia. Benvinguts a casa nostra, que serà, a partir d’ara, casa vostra!

Comptem amb més de 20 anys d’experiència en gestió educativa, de recursos humans i dins de l’aula. I també amb més de 13 anys d’experiència en formació de pares i/o mestres i d’acompanyament pedagògic familiar.
Contacte
Serveis
You don't have permission to register
×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a [email protected]

× Et podem ajudar?