Image Alt

Qui som

FAMILY COACHING CONCEPT

El coaching familiar suposa generar un espai de confiança on posar en comú les preocupacions, les alegries i els reptes que suposa la creació d’una família avui en dia.

Comptem amb més de 20 anys d’experiència en gestió educativa, de recursos humans i dins de l’aula. I també amb més de 13 anys d’experiència en formació de pares i/o mestres i d’acompanyament pedagògic familiar.

PEDAGOGS

Els grecs anomenaven pedagogs a aquells que ajuden a fer camí als infants, a arribar a l’escola i al coneixement. És en aquest sentit que volem acompanyar, tant a infants com a famílies, en el seu camí de creixement. Fent camí plegats.

MESTRES

Per fer camí, aprendre i créixer, i que els infants siguin autònoms, respectuosos, capaços de compartir, i de valorar positivament el coneixement d’ells mateixos i dels altres, som mestres. I fer de mestres ens ha donat una perspectiva més amplia del camí a fer.

COACHS EMOCIONALS

Creiem que l’educació també implica un treball personal de les emocions. I entenem que cal gestionar-les a través del cos i les intel·ligències múltiples. La persona és un compendi de cos, raó i emoció. Defensem l’autoconsciència física i emocional des de la infància, per tal d’afavorir un desenvolupament integral saludable.

QUI SÓC

Txell Gelabert

TXELL GELABERT

Nascuda a Barcelona el 1976, llicenciada en Pedagogia per la Universitat de Barcelona i diplomada en Magisteri Infantil per la Universitat de Girona. Pedagoga, mestra i mare de família nombrosa. Coach emocional i formadora. Entusiasta de l’educació treballa a Educare Club oferint acompanyament per a grups de m(p)ares i/o professionals de l’educació en aspectes significatius de l’etapa infantil i juvenil. Educant i tenint cura dels nostres podem créixer en família.

d

Valoració molt positiva de l’activitat

Valoració molt positiva de l’activitat. Vaig assistir a una xerrada sobre educació emocional i em va agradar molt. Molt ben explicat per part de la formadora i amb propostes pràctiques pel dia a dia.

Natalia Frances San Martín

Visió professional sobre el tema

Vaig assitir a un taller superinteressant sobre l'adolescència. Bona anàlisi del món de l'adolescent, donant una visió professional sobre el tema... A més va ser molt divertida.

Mariona Roca

Molt recomanable

Vaig anar a una xerrada realitzada per la Txell sobre els límits amb les noves tecnologies i va estar super bé. Molt recomanable a tots els pares preocupats per la educació dels vostres fills. Això si, per les futures famílies, encoratgeu-vos i aneu tos dos progenitors. Es important anar a una!!!

Noelia González Camas

Qualitat, Professionalitat, Valor

Fantàstica xerrada sobre l'adolescència. Molt bona conferència on va haver-hi una excel·lent comunicació, professionalitat i molt valor afegit que ens emportem a casa per a seguir amb aquesta tasca de ser pares amb adolescents. Moltes gràcies.

Alícia Calzada

Un plaer poder-te escoltar i formar-te com a docent

Gràcies Txell per la xerrada que vas fer a l'escola Vall d'Aro. És un plaer poder-te escoltar i formar-te com a docent, pares i/o alumnes. Entre tots hem de seguir estenent aquesta taca d'oli que tant necessita la societat d'avui.

Gloria Jara Albertí

Moltes gràcies Txell per ser-hi sempre

“Tenir algú amb qui compartir les teves experiències com a mare fa possible viure el moment amb més calma. Saber que pots consultar els teus dubtes també és una ajuda important. I sobretot assistir als esmorzars formatius Educare amb el meu peque m’ha permès encarar la maternitat amb més energia i positivisme. M’ha donat forces per seguir endavant. Per valorar més i millor la tasca que fem com a mares i pares. I a no tenir por a trobar el nostre propi estil educatiu i familiar. Moltes gràcies Txell per ser-hi sempre.”

Arantxa Franc

Keep calm and family on!

“Construir una família i un projecte de vida en comú sempre és 1 gran repte. L’arribada d’un segon fill encara ho fa més emocionant. Poder comptar amb els consells educatius i el suport constant d’Educare ha fet el camí més fàcil, millor i més divertit. L’acompanyament de la Txell ens ha donat seguretat, sentit comú i tranquil·litat en tot moment. Les nostres sessions familiars amb ella ens han permès resoldre dubtes, treballar la nostra intel·ligència emocional i ser millors pares. Keep calm and family on! Infinitament agraïts!”

Dani Soria

Compresa i emparada

“Les sessions d’escola de pares m’han aportat molta informació, i sobretot, el fet de poder compartir experiències amb altres pares m’ha ajudat en moltes ocasions a adonar-me que moltes d’aquelles coses que tant ens angoixen als pares no són més que etapes per les quals tots els nens passen i tots els pares pateixen amb més o menys intensitat. Poder veure la situació d’una altra família intentant gestionar les mateixes situacions que nosaltres, ens ajuda a vegades a prendre suficient distància per poder-nos observar a nosaltres mateixos. Pel que fa a l’assessorament individual, a mi m’ha fet sentir compresa i emparada per algú amb suficient experiència per a oferir recursos i tècniques senzilles que jo sola no hauria sabut trobar”.

Mònica Delshorts
Comptem amb més de 20 anys d’experiència en gestió educativa, de recursos humans i dins de l’aula. I també amb més de 13 anys d’experiència en formació de pares i/o mestres i d’acompanyament pedagògic familiar.
Contacte
Serveis
You don't have permission to register
×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a [email protected]

× Et podem ajudar?