Parella amb dos fills dibuixant

Què fem

QUÈ FEM

Sovint ser pares i/o mares és complex, per això oferim assessorament pedagògic individual per aquelles famílies que necessitin acompanyament en qualsevol aspecte significatiu de l’etapa infantil i/o juvenil. Per créixer junts i en harmonia. Per trobar el millor camí a fer.

PRESENCIALS

Tallers per a famílies (m(p)ares + fills)

Sessions pràctiques i participatives, tant per a adults com per a infants, destinades a treballar l’autoconsciència emocional i el desenvolupament integral de la persona. Perquè creiem fermament que és a través de la reflexió activa que podem connectar amb els aprenentatges. Sessions fetes a mida per a cada ocasió, treballant aspectes relatius a les etapes infantil i juvenil, o necessitats formatives específiques d’equips de professionals, o combinant les emocions, la família i la cultura, etc.

TALLERS PER A FAMÍLIES (PARES + FILLS)
TALLERS PER A PARES I/O MARES
PRESENCIALS i ONLINE

Tallers per a pares i/o mares

A Educareclub treballem oferint formació i acompanyament per a grups de famílies i/o mestres en aspectes significatius de les etapes infantil i juvenil. El nostre objectiu és donar suport, ajudar i acompanyar per créixer en família.
Vols créixer junt amb els teus fills? Vols ser una pare present i conscient i no seguir amb el pilot automàtic posat? Vols gaudir amb els teus fills?
T’oferim tots els cursos que trobaràs a continuació.
A cada un d’ells podràs trobar reflexions, informació, recursos i eines per
ajudar-te a fer camí. Gràcies per deixar-nos acompanyar-te.

PRESENCIALS i ONLINE

Tallers per a professionals de l’educació

A Educareclub treballem oferint formació i acompanyament també per a mestres i professionals del món educatiu i del lleure en aspectes significatius de les etapes infantil i juvenil. El nostre objectiu és donar suport, ajudar i acompanyar per fer camí educatiu.
Vols créixer juntament amb el teu equip? Vols acompanyar els teus alumnes fent camí? Vols gaudir amb ells dels vostres aprenentatges?

Tallers per a professionals de l'educació
Comptem amb més de 20 anys d’experiència en gestió educativa, de recursos humans i dins de l’aula. I també amb més de 13 anys d’experiència en formació de pares i/o mestres i d’acompanyament pedagògic familiar.
Contacte
Serveis
You don't have permission to register
×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a [email protected]

× Et podem ajudar?