Nena jugant amb un gronxador

Consells educare

EDUCARE | CONSELLS

Mens sana in corpore sano

Mens sana in corpore sano: apostem per un cos saludable, vital i actiu com a clau indispensable pel desenvolupament d’una psique saludable, desperta i activa. El vincle que establim amb el propi cos, ja de ben petits, esdevé determinant en la creació del vincle que establim amb els altres. Aquí rau, precisament, un dels punts d’encontre clau entre el món intern i l’extern.

Respira

Respira: atura’t, conta fins a 10, observa, escolta, reconeix i, aleshores, actua. Davant d’una encreuada, sovint cal intuïció i un sisè sentit per esbrinar quin és el millor camí. L’aigua esdevé cristal·lina quan està en repòs. Així mateix, és només en i des de la calma, quan podem veure-hi clar.

Juguem plegats

Juguem plegats: a través del joc, els infants aprenen i construeixen la pròpia personalitat. A través del joc, l’infant ens parla i ens descobreix el seu món. Aprendre a jugar plegats és un bon mitjà per enfortir vincles d’unió i comprensió mútua. És la millor eina d’aprenentatge.

Descobreix l’aventura de llegir

Descobreix l’aventura de llegir: dedicat i dedica’ls 10 minuts. Abans d’anar a dormir, després de berenar, o de jugar… Perquè llegint plegats descobrireu un món d’aventures, fareu créixer la imaginació, treballareu vocabulari i parla, l’escolta activa, etc. I passareu temps de qualitat plegats.

Treballem les emocions

Treballem les emocions: som intel·ligències múltiples, som intel·ligència emocional però ens costa estar tranquils i atents com una granota. Hem d’aprendre a reconèixer les nostres emocions i d’on provenen. Hem de ser conscients a què responen cada una d’elles perquè només així podrem créixer en harmonia.

Hàbits i rutines

Hàbits i rutines: l’equilibri ens ajuda a fer andamiatges futurs i vitals, interns i externs. Les rutines ens serveixen per treballar hàbits, per entendre el nostre entorn més proper i per estructurar el nostre pensament més primerenc. Ens donen seguretat i ens ajuden a anticipar què passarà i com volem actuar.

Comptem amb més de 20 anys d’experiència en gestió educativa, de recursos humans i dins de l’aula. I també amb més de 13 anys d’experiència en formació de pares i/o mestres i d’acompanyament pedagògic familiar.
Contacte
Serveis
You don't have permission to register
×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a [email protected]

× Et podem ajudar?