Termes i Condicions

Condicions d’ús

En utilitzar aquest lloc web, vostè accepta les condicions d’ús. Si no està d’acord amb aquestes condicions d’ús, si us plau no utilitzi aquest lloc web. Ens reservem el dret de canviar, modificar, afegir o eliminar parts d’aquests termes en qualsevol moment, consulteu periòdicament aquestes condicions per a possibles canvis.

Aquest lloc web és propietat d’Educare Club. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació per part de l’usuari de les obligacions legals estipulades en aquestes condicions d’ús i l’acceptació d’actuar d’acord amb aquestes condicions i amb les altres clàusules aplicables. Si no està d’acord amb aquestes condicions d’ús o altres clàusules aplicables, l’usuari no ha d’utilitzar el lloc web.

 

Acceptació de les condicions d’ús

Aquestes condicions estan destinades a regular l’ús d’aquest Educare Club que es va posar a disposició del públic en aquesta URL. La utilització del lloc web per part d’un tercer atribueix la condició d’Usuari i implica la plena acceptació per part d’aquest Usuari de totes i cadascuna de les condicions que s’incorporen al seu Avís Legal.

 

Modificació de les condicions d’ús

L’Educare Club es reserva el dret de modificar o substituir en qualsevol moment qualsevol de les Condicions d’Ús, o canviar, suspendre o desconnectar el Servei en qualsevol moment enviant una notificació als usuaris per correu electrònic. L’empresa també pot limitar l’accés a determinats serveis o restringir l’accés a algunes parts o continguts del lloc web. És responsabilitat de l’usuari comprovar periòdicament les Condicions d’Ús.

 

Normes de conducta

L’Usuari es compromet a no utilitzar el Lloc Web per a cap finalitat que estigui prohibida en les Condicions d’Ús. L’usuari és responsable de tota la seva activitat en relació amb la Web. A l’efecte de les Condicions d’Ús, el terme: Contingut, que inclou, sense limitació, qualsevol participació de l’usuari, vídeos, àudio, comentaris del fòrum, informació, dades, text, fotografies, programari, gràfics, o altres continguts que es fan accessibles a la web. No s’ha de carregar cap contingut al web que:

 • Infringeix qualsevol patent, secretisme, drets d’autor, dret de publicitat o qualsevol altre dret o infringeix qualsevol llei o llei de contractes.
 • Fals amb el coneixement de l’usuari.
 • Causa spam.
 • Conté virus o altres tipus de codis, fitxers o programes dissenyats per destruir, danyar amb la funció original de programari, maquinari o equips de comunicació.

 

Polítiques de substitució o devolució

Política de substitució:

 • Si la persona inscrita no pot participar en el curs, pot ser substituïda per una altra persona, sempre que la persona ens ho notifiqui per correu electrònic. En qualsevol cas, la persona que atendrà en el lloc del registrat inicialment també ens haurà d’emplenar el formulari i enviar-nos un correu electrònic a [email protected] indicant les seves dades.

 
Tarifes de devolució:

L’usuari té dret a la devolució de l’import del registre en els següents termes i condicions:

 • Les cancel·lacions s’han de fer per escrit, enviant un correu electrònic a [email protected]. No s’accepten cancel·lacions denunciades per cap altre mitjà. Aquest correu electrònic ha de contenir totes les dades de la matrícula, com ara: Nom del curs, nom i cognoms de l’estudiant, data de matrícula i dades de contacte.
 • Per a totes les cancel·lacions rebudes abans de l’inici del curs, es retornarà el 80% de l’import abonat en el moment de la cancel·lació.
 • Les entrades en què el lliurament de claus d’usuari i contrasenya ja s’hagi realitzat per accedir als continguts no tindran cap tipus de devolució.
 • Les inscripcions en què l’estudiant hagi emplenat 1 lliçó o descarregat el material no tindran dret a cap devolució o dret a reclamacions.
 • Les devolucions es faran en el termini de 21 dies naturals des de la sol·licitud de cancel·lació, mitjançant transferència electrònica a nom de la persona que ho va fer o per altres formes que es puguin establir de manera que es pugui facilitar la devolució.
 • A causa del tipus de mercat de d’Educare Club, que actua com un servei de formació i coaching, no hi ha cap política de retorn de productes.

 

Matrícula

L’usuari haurà de facilitar a l’Empresa informació veraç, actualitzada i completa del registre. L’usuari no ha de seleccionar ni utilitzar el nom d’usuari d’una altra persona amb la intenció de substituir aquesta persona. Els noms ofensius no es poden utilitzar com a nom d’usuari. L’empresa es reserva el dret de cancel·lar el registre de qualsevol usuari quan no es respectin aquestes condicions d’ús o s’utilitzi malament el lloc web. Vostè és responsable de qualsevol activitat que es produeixi amb el seu compte. Heu de notificar a l’empresa qualsevol comportament irregular o no autoritzat del vostre compte.

Comptem amb més de 20 anys d’experiència en gestió educativa, de recursos humans i dins de l’aula. I també amb més de 13 anys d’experiència en formació de pares i/o mestres i d’acompanyament pedagògic familiar.
Contacte
Serveis
You don't have permission to register
×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a [email protected]

× Et podem ajudar?