Educare Club

  -  Educació   -  Sinergies, col·laboracions, aprenentatges…
Sinergies, col·laboracions, aprenentatges…

Sinergies, col·laboracions, aprenentatges…

Sense voler descobrir la sopa d’all, un dels grans avantatges del nostre dia a dia, de l’abast de les xarxes socials i de la velocitat i la proximitat de la informació (que ens han modificat la manera de viure, entendre, pensar, relacionar, escriure, estimar, aprendre…) són les sinergies que pots establir en un tres i no res.

Sense quasi ni adonar-te’n mentre tafaneges alguna aplicació retrobes o descobreixes algun contacte que et fa “click” en molts sentits. Sense voler acompanyes algun projecte i/o amic que comença o rellança el seu valor professional. I sense esforç aprofites per compartir idees, suggerències o experiències o bé fas “m’agrada” entusiasmada per tots els aprenentatges nous que absorbeixes cada dia amb delit.

Com un dia descobreixes, mentre esmorzes, que aquella noia que sempre té un somriure apunt, té un projecte semblant al teu però al sector de la gent gran. I penses, sense dir-ho en veu alta, algun dia podríem fer alguna cosa juntes… I ara, entre somriures i dedicació, compartim despatx i tallers d’acompanyament per a pares, avis, néts… famílies. Com una mega-súper-contractura posa a la teva vida una professional plena de llum i 3 fills després acabeu amb un projecte conjunt sobre les emocions i el cos i els infants… O com surfejant a la xarxa per trobar idees pel temps de lleure en família descobreixes una agenda fantàstica i plena de bons consells i te’n tornes fan, sense sospitar que poc després et demanaran que col•laboris amb el seu blog… I la teva feina, que ja t’apassionava, ara et va fent regals plens d’energia positiva.

I és el plaer de nodrir-se de sinergies, col•laboracions i aprenentatges molt especials i en xarxa. Perquè demanar al univers seguir aprenent cada dia funciona! Moltes gràcies Eli (@Delamà), Patricia i Gerard (@Menuts Girona). I a tots els que m’acompanyeu cada dia!

Comptem amb més de 20 anys d’experiència en gestió educativa, de recursos humans i dins de l’aula. I també amb més de 13 anys d’experiència en formació de pares i/o mestres i d’acompanyament pedagògic familiar.
Contacte
Serveis
You don't have permission to register
×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a [email protected]

× Et podem ajudar?