Educare Club

  -  Emocions   -  Para. Respira. Recorda: encara ets tu!
Para. Respira. Recorda: encara ets tu!

Para. Respira. Recorda: encara ets tu!

Recordes com eres abans de ser pare o mare?! Recordes quines eren les teves aficions? Quins eren els teus somnis? Recordes que us agradava fer amb la parella en el vostre temps lliure? Recordes quan és l’última vegada que has gaudit d’una estona per tu? O amb els teus amics? O de quin és l’últim vegada que has anat a sopar només amb la teva parella?!?!

Tanca els ulls. Recorda. Respira. Segueix recordant. Obre els ulls. Torna a respirar profund. Mira’t al mirall. Si, si, si, encara ets tu!!! Encara tens aficions. Somnis. Amics. I parella… Ara més que mai necessites cuidar tots els teus jo. Ser pares ens capgira l’ordre de prioritats però a vegades també ens distorsiona la mirada. Primer eres persona. Després vas construir el projecte amb la teva parella. I després van arribar els peques… Si deixem de banda el nostre jo intern i el nostre equipàs, deixem coix el nostre somni familiar.

Alimentes el teu esperit? Què és el que t’omple? A tu, com a persona… Saps com retrobar-te? Saps crear moments d’esclatar a riure amb el teu company/a? Què és el que trobes a faltar de fer junts? Li has dit? Li has proposat? Ser conscients del nostre ser, amb tots els seus ets i uts, ens fa millors persones. Arreu. Seguir construint equip amb la nostra parella ens enforteix i ens reconforta. Para. Respira. Tanca els ulls. Respira més profund. No ets només pare o mare. Primer ets tu. Trobat!

No deixis de ser tu. De cuidar-te. D’omplir-te. De fer equip, mano a mano, amb la teva meitat. Per poder seguir sent la millor versió de mare i pare pels vostres fills.

Keep calm and be you!

Comptem amb més de 20 anys d’experiència en gestió educativa, de recursos humans i dins de l’aula. I també amb més de 13 anys d’experiència en formació de pares i/o mestres i d’acompanyament pedagògic familiar.
Contacte
Serveis
You don't have permission to register
×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a [email protected]

× Et podem ajudar?