Educare Club

  -  Activitats   -  Gaudeix del teatre en família
Gaudeix del teatre en família

Gaudeix del teatre en família

Som-hi. El moment és ara i aquí. Sense presses però amb emoció. Posem música. Deixem-nos portar. Somriu. Participa. Somia. Acompanya’ns.

Mantenint la línia dels darrers anys, Educare Club i el Teatre Municipal de Girona coprodueixen els tallers de formació i teatre familiar “Educa emocionant, emociona’t educant”. Tornen a oferir un espai íntim, de trobada familiar, d’introspecció personal, de creixement a l’hora que un espai de gaudi, joc, aprenentatges, diversió i “desmelene emocional”. Aquest any, a més a més, amb la col·laboració especial de MILAN, un productor de material de belles arts, escola i oficina de casa nostra.

Us proposen 4 tallers que partint dels valors dels espectacles de la programació teatral familiar, us permetran aprofundir en diferents àrees educatives com: fomentar l’autonomia dels vostres fills, acompanyar-los amb la gestió de les emocions, pròpies i dels altres, entendre i ajudar-los a superar les pors, trobant el seu propi equilibri emocional, jugar per aprendre a viure, i finalment, regalant a avis i néts el moment de lleure que es mereixen. Tot això gaudint del trajecte conjuntament. Una proposta de 4 tallers i 4 obres de teatre per viure i gaudir en família.

Comencem amb el taller “Autonomia al poder!” per entendre què és ser autònom en família i a la vida, ser conscients de la seva importància i aprendre a fomentar l’autonomia dels nostres infants. L’autonomia ha de ser la nostra millor companya de viatge.

Seguirem amb el taller “Superem-ho junts” per saber gestionar les nostres emocions, entendre, prevenir i ajudar-los a superar les pors infantils, trobant el seu propi equilibri emocional. Sense complexes. Junts tot és possible!

El tercer taller serà “Jugant s’aprèn a viure” per conèixer el joc com eina d’aprenentatge i per entendre les seves potencialitats en el desenvolupament vital dels nostres infants. Avorrir-se potencia la nostra imaginació. Combatrem els prejudicis i estereotips existents. Vine a imaginar i jugar amb nosaltres!

Finalment, acabarem amb “Avis i néts: això sí que és 1 viatge!”, un taller d’homenatge i lleure per aquells que més ens ajuden (avis) en la criança compartida i els seus fans nº1 (néts). Pares i mares abstenir-se. Xalarem del viatge vital junts. Vine i gaudeix en família!

Comptem amb més de 20 anys d’experiència en gestió educativa, de recursos humans i dins de l’aula. I també amb més de 13 anys d’experiència en formació de pares i/o mestres i d’acompanyament pedagògic familiar.
Contacte
Serveis
You don't have permission to register
×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a [email protected]

× Et podem ajudar?