Educare Club contacte

Salut mental

“Benvolguda Salut Mental,

Tu que arribes sense previ avís ni explicació de cap mena, en qualsevol moment, sense distincions d’edat, ni gènere ni raça, tu que et manifestes de mil formes diferents, i que tens tants noms i etiquetes com colors existents, per intentar acotar allò que no s’acaba mai d’entendre… tu que segueixes sent tan desconeguda, complexa i tabú, i que sempre vas acompanyada del silenci i de molta por per la desconeixença… tu que arrases amb tota l’energia possible i que poses a prova tot l’amor i l’equilibri de qualsevol família i professional del sector… tu que arribes sempre per quedar-te…

Has de saber que encara que envesteixes molt fort i allà on fa més mal, hi ha un element amb el què no contes, hi ha persones, familiars i amics, i molts professionals disposats a seguir aprenent de tu i a seguir capbussant-se en la investigació i l’acompanyament dels què realment ho necessiten.

Que encara que no figuris com hauria de ser a l’agenda dels pressupostos del país, ni ocupis el lloc prioritari ni la quantitat adient de recursos que et pertocaria en els mateixos… i que aquests segueixin en constant procés d’aprovació, gràcies als egos d’alguns pocs que s’autoanomenen dirigents… tot i això, existeixen fundacions, associacions i líders anònims de veritat que amb la seva empenta vocacional i infinita ajuden a seguir caminant passet a passet cap endavant.

Que encara que et regeixis per protocols obsolets, generalistes, sovint absurds i també molt injustos, que a més a més, decideixen persones sentades còmodament en despatxos molt lluny de la realitat diària que tu generes, hi ha un equip humà immens de professionals seriosos i molts valents a primera línia que no defalleixen i procuren adaptar-los el millor possible a cada necessitat.

Malgrat tot això, tots els entrebancs, tots els sense sentit, tots els ignorants que jutgen, malgrat la manca inacceptable de recursos, som aquí, totes aquestes persones amb les què no contaves. I seguirem aquí vetllant per tots aquells a qui tu has transformat sense que ho hagin demanat. I tot i els dies on no ens deixis veure la llum, seguirem aquí perquè tots ells s’ho valen i perquè estimada volem fer-te visible, palpable, comprensible i integrar-te.

Atentament,
Tots nosaltres”

Comptem amb més de 20 anys d’experiència en gestió educativa, de recursos humans i dins de l’aula. I també amb més de 13 anys d’experiència en formació de pares i/o mestres i d’acompanyament pedagògic familiar.
Contacte
Serveis
You don't have permission to register
×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a [email protected]

× Et podem ajudar?