Tallers per a famílies

Corresponsabilitat

Coneixes el terme corresponsabilitat? I el de corresponsabilitat parental?

Quantes d’aquestes preguntes pots contestar? Però quantes has de rumiar-les? I de quantes desconeixes la resposta?
 • Saps quin és el proper dia que tenen pediatre els teus fills? És una revisió o bé són vacunes? Saps si ja han fet la revisió al dentista? O a l’oftalmòleg? Saps quan heu de tornar-hi?
 • Has pensat ja en les extraescolars que farà el curs vinent? O en com organitzareu la logística familiar de les tardes? Saps com es diuen els seus mestres/professor@s/entrenador@s?
 • Saps si ha de fer quadern d’estiu? O si té alguna lectura? O si ja té els llibres i el material pel curs vinent?
 • Va a casal? Qui l’ha triat? Quin horari? Què necessita per anar-hi?
 • Saps com està de roba i sabates amb el canvi de temporada? Què se li ha quedat petit?
 • Ja saps que fareu per l’aniversari dels teus fills? Has pensat en què els hi podeu regalar? A quantes festes d’aniversari l’has acompanyat?
 • Saps qui serà la seva tutor@ l’any vinent? I quin curs farà? Has anat a les tutories aquest curs? Quants dies els reculls a l’escola? O quants matins els hi portes?

Doncs si no pots contestar a la majoria d’aquestes preguntes, m’atreveixo a pensar que potser en algun moment el teu model familiar es tensa. Per tant, això et porta malestar amb la teva parella, pèrdues de paciència amb els teus fills o desencant amb tu mateix@…

Per canviar això només et cal: C O R R E S P O N S A B I L I T A T parental. Repensa. Reorganitza. Reprioritza. Simplifica. Para. Respira. Agafa perspectiva. Parla amb la teva parella. Perquè els fills són de dos. Per a tot.
 1. Vols tenir temps per a tu?
 2. Pel què t’agrada?
 3. Vols tenir temps per reconnectar amb la teva parella?
 4. Vols que no vagi tan cansada i estigui de millor humor? Vols estar-hi tu també?
 5. Vols tenir millor energia pels teus fills?

Doncs menys és més. Perquè la vida familiar no és estàtica. Perquè és un ens viu, en constant moviment. Perquè educar i criar és cosa de dos. En tots els sentits.

Troba la CORRESPONSABILITAT parental a casa. Troba-la per tu i els teus. Perquè sou equip i només en equip es gaudeix del camí.
Comptem amb més de 20 anys d’experiència en gestió educativa, de recursos humans i dins de l’aula. I també amb més de 13 anys d’experiència en formació de pares i/o mestres i d’acompanyament pedagògic familiar.
Contacte
Serveis
You don't have permission to register
×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a [email protected]

× Et podem ajudar?