Coaching familiar: com pot ajudar-te a tu i a la teva família

Coaching familiar: com pot ajudar-te a tu i a la teva família

Formar una família ve sense manual d’instruccions. En un món cada vegada més complex, molts pares i mares es qüestionen el seu paper i busquen una guia que els ajudi a crear vincles forts i positius dins de la seva família.

 

Què és el coaching familiar

El coaching familiar suposa generar un espai de confiança on posar en comú les preocupacions, les alegries i els reptes que suposa la creació d’una família avui dia.

Així, a través d’una sèrie de dinàmiques i activitats, es busca potenciar el desenvolupament de cadascun dels membres de la família i de relacions familiars positives i robustes.

Per això, el coaching familiar implica la realització tant dels individus de la família com l’enriquiment de les relacions entre tots els seus membres.

En els tallers de coaching familiar d’Educare, proposem una sèrie de trobades en els quals els nostres experts en psicologia i educació et guiaran per a aprendre a gestionar millor les relacions dins la família.

A més, com a pare o mare, et proposarem diferents maneres de conèixer i acostar-te als teus fills i a la teva família: aprendràs a conèixer els teus fills i millor a tu mateix. Posem en el centre l’aprendre sobre les necessitats dels més petits i les nostres pròpies com a pares i mares, per a poder desenvolupar el potencial de tots els membres de la família.

 

Com funciona el taller de coaching familiar a Educare?

Per a venir als nostres tallers de coaching familiar no necessites res: només ser tu mateix/a i venir amb ganes de compartir i aprendre.

En els tallers de coaching familiar ens basem a qüestionar la nostra manera de relacionar-nos com a família (com som). A partir d’aquest coneixement, posem en marxa les eines que ens ajudin a aconseguir relacions positives i de confiança (com volem ser).

 

Continguts del taller de coaching familiar

Educare proposa tallers de coaching familiar en els quals s’aprèn a:

  • Gestionar les emocions a través d’activitats.
  • Establir dinàmiques familiars positives.
  • Desenvolupar estratègies de comunicació assertiva.
  • Gestionar el temps en família, de manera que cada un tingui el seu espai i lloc.

 

Beneficis del coaching familiar

A través dels tallers de coaching familiar d’Educare, intentem aconseguir:

  • Construir relacions sanes i equilibrades a la teva família.
  • Millorar la convivència a través de promoure canvis que, estudiats i analitzats entre tots/es, siguin beneficiosos.
  • Analitzar-te i aconseguir el teu propi desenvolupament, a més del desenvolupament de la teva família com a nucli.
  • Potenciar les teves habilitats com a pare o mare, a través de recursos perquè utilitzis en el teu dia a dia, millorant la qualitat de les relacions en família.
  • Tenir a la teva mà eines concretes i senzilles que t’ajudin a millorar les relacions de la teva família en el dia a dia.
Comptem amb més de 20 anys d’experiència en gestió educativa, de recursos humans i dins de l’aula. I també amb més de 13 anys d’experiència en formació de pares i/o mestres i d’acompanyament pedagògic familiar.
Contacte
Serveis
You don't have permission to register
×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a [email protected]

× Et podem ajudar?